• +381 18 323 0 846
  • +381 60 052 54 60
  • info@abakinnova.rs

O nama

ABAK innova se doo osnovana marta 2020 godine i ćerka je firme Innova xse ab osnovana u Šveckoj 1978. godine. ABAK innova se doo je u vrlo kratkom vremenskom roku komletirala i razvoj i proizvodnju u Srbiji.

Osnovna delatnost je obe firme je inovacija i proizvodnja spacifičnih elektronskih uređaja i softver za iste. Na zahtev radi i samo softver za uređaj partnerske firme i obrnuto. Obe konpanije tesno sarđuju na polju razvoja, proizvodnje i prodaje.

Uređaji se proizvode po Šveckim standardima koji su iznad standarda EU, Aziskih zemalja i SAD.

Uređaji su uglavnom namenjeni za potrebe sistema za kontrolu saobraćaja, sistema za individualne i grupne parkinge, sistema za brojanje vozila i ljudi, sistema za kontrolu vozača na alkohol i drugih sličnih sistema. Na zahtevu partnerskih kompanija izrađuje i druge vrste uređaja i softvera.

Proizvodi Abak innova se d.o.o. su namenjeni uglavnom izvozu. Osim prodaje na tržištu Švecke proizvodi se plasiraju i na tržištu EU, SAD, Kanade, Južne Amerike i drugih zemalja. Manji broj proizvoda je namenjen za prodaju na domaćem tržištu. To su proizvodi kojih ili nema na tržištu Srbije ili su vaoma malo zastupljeni i nižeg kvalteta.